Filling Pieces “Van Casual naar running sneakers” 574

Filling Pieces staat bekend om zijn casual sneakers. Dit keer heeft Filling Pieces een totaal ander soort sneaker ontworpen die toch nog wel dat luxe gevoel blijft houden. De Filling Pieces “Inner Circle” Collectie bestaat uit sportieve sneakers met ademende materialen en maximale comfort. Check ze allemaal via: www.luxurysneakers.nl

Blijf op de hoogte van meer nieuws en luxury sneakers door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Blog - 4 - 1

Blog - 4 - 2

Blog - 4 - 3

Previous ArticleNext Article

Air Jordan 11 Low “Snakeskin” nu verkrijgbaar! 33

De Air Jordan 11 bestaat 23 jaar. En laat dat net het nummer van Michael Jordan zijn. Vandaar dat het groots wordt gevierd. Dit keer met een Air Jordan 11 Low “Snakeskin”. En hij is vandaag uitgekomen!

Het is de eerste keer dat de OG Navy Snakeskin terugkeert in zijn oorspronkelijke design. Eerder kwam hij al uit in 2001 en dit was gelijk een succes. Velen zullen blij zijn dat dezelfde sneaker in het originele design terugkeert, want laten we eerlijk zijn. Wat is hij lekker voor de zomer. Dit komt natuurlijk doordat hij verlaagd is vergeleken met de originele Air Jordan 11 en hierdoor nu de enkels vrij zijn. Hierdoor is hij een veel luchtiger en staat hij ook een stuk beter bij een korte broek.

We kennen de Jordan 11 natuurlijk met het karakteristieke lakleer op het onderste deel van het bovenwerk. Bij de Air Jordan 11 Low “Snakeskin” is dit lakleer vervangen voor slangenhuid materiaal in een Navy colorway. De rest van het bovenwerk is wit gekleurd en heeft Air Jordan details op de tong en hak. Zo zit er een Jumpman logo op de hak en is daarboven het nummer 23 te zien. De midsole is uiteraard wit gekleurd en staat perfect in contrast met de slangenhuid die daarboven zit. De outsole is icy en is transparant. Daardoor kunnen we het grote Jumpman logo op de zool zien.

De Air Jordan 11 Low “Snakeskin” is nu verkrijgbaar bij verschillende winkels, check de store list hieronder. Hij is verkrijgbaar voor een prijs van €175,- en is ook verkrijgbaar in grotere maten.Air Jordan 11 Low
Air Jordan 11 Low
Uitgelichte afbeelding by Py_rates

Prada’s komt met Cloudbust Thunder 52

De Prada Cloudbust sneaker is een grote favoriet sinds zijn release in 2018. Nu krijgt deze sneaker een futuristische make-over.

Na het grote succes van de Cloudbust sneaker in de SS18 collectie, krijgt het model nu een make-over. Echter blijft de nieuwe variant wel in het thema van de Fall/Winter 19 collectie. Deze variant is geïnspireerd op nuances van Frankenstein, The Rocky Horror Picture Show en natuurlijke Flicks.

De details

De sneaker beschikt over een contrasterend, minimalistisch design. Dit komt door middel van het kleurgebruik en de vorm. Er komen 4 verschillende colorways van de Cloudbust Thunder sneaker uit, zoals wit, zwart, zwart/blauw en zwart/rood. De zool van de sneaker bestaat uit 3 verschillene delen en is van rubber gemaakt. Achterop de hiel staat “Cloudbust Thunder”.

Het is mogelijk om dit model te bestellen via prada.com. Alleen zal je dan nog even moeten wachten totdat je sneaker wordt geleverd. Ook verwachten wij dat deze sneaker bij Farfetch verkrijgbaar zal zijn. Het is nog niet bekend wanneer de sneakers geleverd zullen worden. Houdt daarom goed ‘Sneakerjagers‘ in de gaten om up-to-date te blijven.


Cloudbust Thunder
Cloudbust Thunder
Cloudbust Thunder
Cloudbust Thunder
Afbeeldingen: Hypebeast

BALR. Pasen “THE HUNT IS ON” 95

Het is bijna pasen en om dat te vieren heeft BALR. verschillende paaseieren verstopt op de website.

BALR. heeft over de gehele website paaseieren verstopt. Deze paaseieren beschikken over exclusieve kortingen op de nieuwe SS19 collectie. Om je korting te claimen moet je de paaseieren met kortingscode vinden. Op het moment dat je wil afrekenen moet je de kortingscode invoeren en dan zie je ook pas hoeveel korting je krijgt. De korting is alleen geldig op items van de SS19 collectie.

Wacht niet te lang met zoeken naar de paaseieren, want ze zullen op maandag 22 april om 23:59 uur verdwijnen. Wij hebben al wat voorwerk gedaan en kunnen jullie vertellen dat de paaseieren in de SS19 categorie te vinden zijn. Succes met het zoeken naar de paaseieren op balr.com.


BALR. Pasen
BALR. Pasen
BALR. Pasen
Afbeeldingen: BALR.