Filling Pieces AW16 | INDEPENDENCE 1288

In de komende Filling Pieces collectie voor de herfst en winter (AW 2016/2017) Is er duidelijk te zien dat we te maken gaan krijgen met veel tonal kleuren. Er wordt veel gebruik gemaakt van pastel kleuren, felle kleuren en rustige kleuren. Ook zijn de “Straps” weer terug te vinden op sommige modellen. De nieuwe Filling Pièces collectie zal binnenkort al verkrijgbaar zijn via www.luxurysneakers.nl

Voor meer informatie en Luxury Sneakers, volg ons op Facebook en Instagram.

Blog - 1 - 1

Blog - 1 - 2

Blog - 1 - 3

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De MNVN ‘Black’ colorway van de YEEZY Boost 700 dropt 23 mei 69

Kanye West en de eindeloze samenwerking met adidas is weer terug. De twee grootheden hebben hun handen wederom weer in een geslagen voor een nieuwe release van de adidas YEEZY Boost 700 MNVN. Het model bestaat uit een volledig tonale colorway, iets wat we gewend zijn van Yeezy.

Het is alweer en tijdje geleden dat we de adidas YEEZY Boost 700 voor het eerst zagen. Met deze nieuwe donkere colorway laat adidas wederom zien dat de modellen de basis voor alles kunnen zijn. Het gehele bovenwerk van deze sneaker is uitgevoerd in het zwart met variatie in grijs tinten. Op de gehele zijkant van de sneaker staat de tekst 700, die refereert naar de naam van het model. 

adidas YEEZY Boost 700 ‘MNVN’ | FV4440

Aan de andere kant van het model zien we de 700-tekst ook. Hier is die wel omgedraaid. Opvallend voor deze release is het vetersysteem. Er is namelijk gebruik gemaakt van een elastische veter die doorloopt.

Deze adidas YEEZY Boost 700 ‘MNVN’ zal uitkomen op 23 mei bij adidas.com en geselecteerde adidas retailers. Zoals altijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor het meest complete overzicht. Je vind hier ook alle andere hyped releases die nog komen gaan. 

adidas Yeezy Boost 700 MNVN 'Black'

FV4440 · Prijs vanaf €220,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 700 MNVN Kids 'Black'

FY4394 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 700 MNVN Infant 'Black'

FY4392 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
MNVN
MNVN
MNVN
MNVN

De nieuwe Comme des Garçons Play X Converse Chuck 70 zullen in mei gedropt worden 201

Een paar weken geleden werden er door Comme des Garçons drie nieuwe colorways gereleased op de Converse Chuck 70. Ook hiervoor zijn er al flink wat verschillende colorways gereleased die een groot succes waren. De samenwerking tussen de twee is sowieso een groot succes want vaak is alles binnen no-time uitverkocht! Op 15 mei 2020 is het zover, dan komen Converse x CDG Play opnieuw met een samenwerking. Deze keer zal er ook weer een hoog en laag variant verschijnen, in een witte en zwarte colorway.

Het Japanse modemerk is opgericht in 1969, sinds 2004 is er een warenhuis dat gebaseerd is op de markt. Hier werden en worden de belangrijkste collecties verkocht van CDG zoals Play en Shirt. Het warenhuis is Dover Street Market, hier hebben ze vandaag de dag nog steeds de nieuwste collecties van CDG. Het is gevestigd in Londen en verschillende wereldsteden.

Comme Des Garçons X Converse Chuck 70

De witte colorway heeft de basis die we eerder al gezien hebben. De wit crème kleur is op het bovenwerk te zien dat bestaat uit canvas. Over het gehele bovenwerk zijn de zwarte welbekende hartjes van CDG te zien. Er is zoals altijd ook een rood hartje te zien. De rubberen toebox en de witte veters zorgen ervoor dat de colorway er super strak uit ziet. Dit geldt voor zowel het hoge als het lage model van de Converse Chuck 70.

De zwarte colorway is net andersom, het bovenwerk dat bestaat uit canvas heeft een zwarte kleur gekregen. Ook op deze colorway van het lage en het hoge model zijn over het gehele bovenwerk witte hartjes te zien. Op de zijkant is het welbekende rode hartje te zien. De rubberen crème zool en de toebox maken de sneaker helemaal af.

Op aanstaande woensdag, 29 april 2020 zullen de nieuwste colorways van CDG Play X Converse Chuck 70 verkrijgbaar zijn bij Dover Street Market. Vanaf 15 mei 2020 zullen deze verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers. Voor welke prijs deze sneakers verkocht zullen worden is nog onbekend. Houd ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender. Je kan de sneakers hieronder bekijken!


CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
Images by: Dover Street Market

UPDATE: De Dior x Air Jordan collectie 117

Het is waarschijnlijk dé release van 2020, de Air Jordan x Dior collab. De samenwerking werd alweer enige tijd geleden geïntroduceerd. Al sinds de introductie is de hype rondom deze release enorm hoog. Iedereen wil de Air Jordan 1 High’s hebben. De combinatie tussen high-end fashion en de sportswear elementen van Nike zorgen ervoor dat deze release meer dan iconisch zal gaan worden.

Alhoewel de samenwerking al wel bevestigd is, is de release tot op nadere bekendmaking uitgesteld. Dit is voornamelijk te danken aan de grote COVID-19 Corona griepepidemie. De ziekte heeft niet alleen ons land in zijn greep maar wereldwijd zien we dat het een flinke impact achterlaat.

Vandaag heeft Nike wel weer een update gegeven over de collectie van Dior en Nike. Zo hebben ze samen ook een kledingcollectie ontwikkeld. In deze collectie zien we high-end fashionwear. De kleuren die gebruikt zijn zijn voornamelijk hetzelfde als die op de Air Jordan 1 sneakers. 

De collectie bestaat uit truien, sportbroekjes, veste, overhemden, accessoires en nog veel meer. Check een deel van de collectie hieronder en oordeel zelf welk item jij moet hebben!

Neem ook een kijkje in de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste sneakernieuws. Ook vind je hier een compleet overzicht met alle releases die nog komen gaan.