NIKE AIR MAX 1 ULTRA METALLIC TOES

De Nike Air Max 1 krijgt een nieuwe luxe look voor de dames met twee kleurstellingen en metallic toes. De Ultra Edition van de klassieke AM1 sneaker krijgt een tweekleurige upper met matte afwerking op de achterste helft en metallic afwerking aan de tenen. De stijlvolle en subtiele kleurencombinaties zijn onder andere een Black / Metallic Hematite Blend, evenals een prachtige Light Bone / Metallic Red bronze look. De ‘Metallic Toe’ Air Max 1 Ultra pack zal later deze herfst via Sneakerjagers.nl verkrijgbaar zijn. Houdt onze Facebookpagina dus goed in de gaten.

Nike Air Max 1 metallic toes 1

Nike Air Max 1 metallic toes

Nike Air Max 1 metallic toes light bone

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *