RESTOCK!! Rihanna x Puma Creepers

Rihanna en Puma, je kan niet meer om deze samenwerking heen. Het ene na het andere item verkoopt zich uit en vervolgens zijn ze niet meer aan te slepen. Prachtig dat het allemaal zo lekker loopt, maar dit zorgt er elke keer weer voor dat de prachtige Creepers dan ook binnen NO-TIME zijn uitverkocht en vervolgens nergens meer te koop zijn voor een lange tijd. Wij hebben HEEL goed nieuws voor je!! Deze ZEER gewilde Puma Creepers, komen aan het eind van deze maand weer op voorraad bij verschillende winkels. Hou onze Facebook pagina goed in de gaten zodat je deze restock niet misloopt!

Puma Creeper1

Puma Creeper2

Puma Creeper3

Puma Creeper4 copy

Puma Creeper5

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *