Dave White's Nike Air Max 95 “Albion” Collection

Dave White is een internationale bekende en gerespecteerde artiest. In zijn vroegere werken en schilderijen was hij al bezig met het visualiseren van klassieke modellen van Nike. Sindsdien is Dave gaan samenwerken met Nike. Het laatste werk van Dave heet ‘The Albion Collection en deze schilderijen zijn dan ook de basis voor deze gave colorways op de schoenen. De Nike air Max 95 is het gelukkige model dat mag functioneren als canvas voor deze prachtige samenwerking.De schoenen zijn vanaf 16 september te verkrijgen via geselecteerde retailers. Hou deze pagina in de gaten om jouw eigen paar te kunnen bemachtigen.

dave-01

dave-02

dave-03

dave-04

dave-05

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *