Nike 'Banned' Jordan Pack

Zwart en rood. Dat is de colorway waar Nike voor gaat in de nieuwe ‘Banned’ release. Het ‘Banned’ kenmerkt brengt de Jordan lijn terug naar 1985. Dit was het jaar waarin Michael Jordan de befaamde zwart en rode colorway droeg en waarna een boete volgde voor Nike. Deze bedroeg 5000 dollar omdat de colorway de regels van de uniformiteit in het basketball overtrad. Dit weekend komt de befaamde schoen opnieuw uit in 3 verschillende modellen. Ga nu snel naar de website toe om er zeker van te zijn dat jij je eigen stukje geschiedenis in huis haalt!

SHOP DE NIKE ROSHE TWO FLYKNIT >>

Air Jordan Banned - 11

Air Jordan Banned - 02

Air Jordan Banned - 03

Air Jordan Banned - 04

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *