Adidas Boost R Raw

Deze week is het eindelijk zover. De PureBoost R Raw van de Adidas wordt gereleased! Deze sneaker zal te verkrijgen zijn in 3 verschillende kleuren, zwart, grijs en in het wit. Alle 3 de colorways zijn voorzien van rubberen details op de bovenkant van de schoen. Zoals je al van de Boost gewent bent, staat de schoen op een flexibele zool met een boost kussen. Voor de ondersteuning is er bij de RAW sneaker gekozen voor een kooi-achtige lacing constructie om de voet van de perfecte ondersteuning te voorzien. Hou Sneakerjagers in de gaten zodat je op 1 september zeker kan zijn om deze beauty aan te schaffen.

Adidas Boost R Raw - 1

Adidas Boost R Raw - 2

Adidas Boost R Raw - 3

Adidas Boost R Raw - 4

Adidas Boost R Raw - 5

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *