De meeste gewilde sneakers van dit moment voor dames 655

De maand augustus zit er bijna op en de zomer loopt op zijn einde. Wat zijn de meeste gewilde sneakers van dit moment en wat zijn de laatste trends? Wij hebben ze even voor het gemak op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijk een keuze kan maken.

De Top 5 Sneakers van de meeste gewilde sneakers van dit moment wordt samengesteld door Sneakerjagers.nl op basis van verkoop, tracking, consumentenonderzoek en trends in social media.

NR. #1 – Nike Air Max Thea ‘Ultra’

Subtiel, eenvoudig en toch met een extravagant tintje, aanschouw de Nike Air Max Thea Ultra. Een opvallend kenmerk van deze sneakers zijn de verschillende lagen die worden samengevoegd wat zorgt voor een unieke look. De Air Max Thea overtuigd ons niet alleen met het ontwerp, maar ook door zijn comfort!

Klik hier om te bestellen

Nike Air Max Thea Ultra

NR. #2 – Adidas Superstar White Silver

De adidas Superstar schoen stapte in 1970 het basketbalveld op en vestigde een stevige reputatie in de NBA voordat hij de straat op ging. Deze damesschoenen eren de shell-toe-look met een bovenwerk van leer en glanzende metallic accenten.

Klik hier om te bestellen

Adidas Superstar White Silver

NR. #3 – Nike Air Max 90 Ultra Plush

Het is het bekende model van Nike die we allemaal kennen en die net iets extra’s heeft. De Nike Air Max 90 Ultra Plush heeft een bovenwerk van foam. Het geeft de sneaker een stoere en ruige uitstraling, maar is daarentegen heerlijk zacht en soepel.

Klik hier om te bestellen

Nike Air Max 90 Ultra Plush

NR. #4 – ASICS Gel Lyte V Whisper Pink

Met de ASICS Gel Lyte V Whisper Pink – H6R9L-2121 – uitgevoerd in zachte pastel kleuren zit je altijd goed. De Gel Lyte V staat bekend om zijn zachte binnenvoering en de comfortabele constructie bij de enkel. Ziet er dus niet alleen tof uit, maar loopt ook nog eens fantastisch!

Klik hier om te bestellen

Asics Gel Lyte V Whisper Pink

NR. #5 – Adidas x Rita Ora Stan Smith

De Britse style icoon Rita Ora is geïnspireerd geraakt door de retro trend van het verven met nummertjes wanneer ze de samenwerking met adidas aanging om de Stan Smith een nieuwe look te geven. De lederen upper heeft de 3-stripes geperforeerd aan de zijkant. De sneaker nodig je letterlijk uit om je creativiteit er op los te laten.

Klik hier om te bestellen

Adidas x Rita Ora Stan Smith

Previous ArticleNext Article

Neymar Jr. x Nike Shox // Release Reminder 1

De wereldberoemde voetballer Neymar Jr. is de samenwerking met Nike aangegaan. Eerder lieten zij via Instagram weten dat Neymar Jr. x Nike de Shox R4 een make-over hebben gegeven. Nu heeft de sneaker eindelijk een officiële releasedatum gekregen. Het model zal op donderdag 30 mei uitkomen via nike.nl.

In het jaar 2000 debuteerde Nike zijn ‘Shox R4’ model. De sneaker had een agressieve, sci-fi look. Neymar Jr. herinnert zich zijn eerste reactie nog goed toen de sneaker uitkwam: “Dit is een sneaker van de toekomst.” Voor hem was de ‘Shox R4’ onmiddellijk een object van verlangen. De sneaker maakt langzamer hand een comeback, maar dat is ook niet zo gek, want dit jaar wordt de sneaker 19 jaar oud.

Neymar Jr. brengt samen met Nike 2 verschillende colorways uit van de ‘Shox R4’. Een volledig witte colorway en een colorway die beschikt over de kleuren rood en neon groen.
Op de zijkanten van de witte colorway staan heel veel kleine Swooshes. Ook heeft de witte colorway een rode Shox Unit. Echter staan er op de rode/neon groene colorway niet zoveel Swooshes. De colorway beschikt over een gradient die van rood naar neon groen loopt. Verder beschikt de colorway ook nog over een zilveren tong en zwarte vlakken over de upper.

Op donderdag 30 mei zullen de 2 ‘Shox R4’ colorways uitkomen die Neymar Jr. x Nike hebben ontworpen via nike.nl. Wil jij geen enkele release meer missen? Blijf dan goed onze releasekalender in de gaten houden! Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de 2 colorways.


Neymar Jr. x Nike

Neymar Jr. x Nike

Check het nieuwe model van Vans genaamd de Sid NI 8

Net op tijd voor de zomer brengt Vans een gloednieuw silhouet uit die is geïnspireerd op haar 1995 skate silhouet. Het nieuwe model komt uit onder de naam Vans Sid NI. Vorig jaar heeft het streetwear merk Supreme een samenwerking gehad met Vans en hebben we de Sid NI al eerder in actie gezien. Nu keert het model terug in een retro stijl.

Het retro-geïnspireerde silhouet zal beschikbaar zijn in twee colorways, namelijk blauw en zwart. Het bovenwerk van de Sid NI is bedekt met glitters en beschikt over een witte platform tussenzool. Op de buitenste zijkant van de sneaker is het “Flying-V” logo geborduurd. De tong is van canvas en op de sneaker zitten zilveren details.

De Sid NI zal in juni uitkomen. Scrol verder om de foto’s te bekijken.

Vans Sid Ni

Images by: Eddie Lee/Hypebae

First look: PSG x Air Jordan 6 9

De Franse voetbalclub, Paris Saint-Germain, zet de samenwerking met het merk Jordan voort. Dit keer hebben Jordan x PSG samen de Air Jordan 6 een make-over gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de grote voetbalclub uit Frankrijk samenwerkt met Jordan. Jij kan de samenwerking ervaren tussen een groot atleet en de voetbalclub. Eerder brachten Jordan x PSG al broeken, jacks, tenues en nog veel meer uit!

Alhoewel er nog geen officiële foto’s naar buiten zijn gebracht van de Jordan x PSG Air Jordan 6, heeft het Instagram account @wavegod_thelegend een preview met ons gedeeld. De sneaker beschikt over donkergrijze en zwarte kleuren. De upper is gemaakt van lagen suède. Ook beschikt het model over rode details op de veters, de pull tab en op de tong. Het kenmerkende Jumpman logo bevat een rode kleur. Op de veters zit een lace lock zodat je veters strak blijven zitten, deze lace lock heeft ook een rode kleur. Hierop staat “Paris” en “75”. Achterop de hak staat groot het logo van de voetbalclub Paris Saint-Germain.

Tot nu toe is de nieuwe Air Jordan 6 nog niet bevestigd door Jordan of PSG, maar er gaan geruchten rond dat de sneaker in juli zal uitkomen via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scrol naar beneden voor de foto’s van de Air Jordan 6.


Jordan x PSG