Skip to content
Upcoming

De meeste gewilde sneakers van dit moment voor dames

22 augustus 2016 14:41
De meeste gewilde sneakers van dit moment voor dames

De maand augustus zit er bijna op en de zomer loopt op zijn einde. Wat zijn de meeste gewilde sneakers van dit moment en wat zijn de laatste trends? Wij hebben ze even voor het gemak op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijk een keuze kan maken.

De Top 5 Sneakers van de meeste gewilde sneakers van dit moment wordt samengesteld door Sneakerjagers.nl op basis van verkoop, tracking, consumentenonderzoek en trends in social media.

NR. #1 – Nike Air Max Thea ‘Ultra’

Subtiel, eenvoudig en toch met een extravagant tintje, aanschouw de Nike Air Max Thea Ultra. Een opvallend kenmerk van deze sneakers zijn de verschillende lagen die worden samengevoegd wat zorgt voor een unieke look. De Air Max Thea overtuigd ons niet alleen met het ontwerp, maar ook door zijn comfort!

Klik hier om te bestellen

Nike Air Max Thea Ultra

NR. #2 – Adidas Superstar White Silver

De adidas Superstar schoen stapte in 1970 het basketbalveld op en vestigde een stevige reputatie in de NBA voordat hij de straat op ging. Deze damesschoenen eren de shell-toe-look met een bovenwerk van leer en glanzende metallic accenten.

Klik hier om te bestellen

Adidas Superstar White Silver

NR. #3 – Nike Air Max 90 Ultra Plush

Het is het bekende model van Nike die we allemaal kennen en die net iets extra’s heeft. De Nike Air Max 90 Ultra Plush heeft een bovenwerk van foam. Het geeft de sneaker een stoere en ruige uitstraling, maar is daarentegen heerlijk zacht en soepel.

Klik hier om te bestellen

Nike Air Max 90 Ultra Plush

NR. #4 – ASICS Gel Lyte V Whisper Pink

Met de ASICS Gel Lyte V Whisper Pink – H6R9L-2121 – uitgevoerd in zachte pastel kleuren zit je altijd goed. De Gel Lyte V staat bekend om zijn zachte binnenvoering en de comfortabele constructie bij de enkel. Ziet er dus niet alleen tof uit, maar loopt ook nog eens fantastisch!

Klik hier om te bestellen

Asics Gel Lyte V Whisper Pink

NR. #5 – Adidas x Rita Ora Stan Smith

De Britse style icoon Rita Ora is geïnspireerd geraakt door de retro trend van het verven met nummertjes wanneer ze de samenwerking met adidas aanging om de Stan Smith een nieuwe look te geven. De lederen upper heeft de 3-stripes geperforeerd aan de zijkant. De sneaker nodig je letterlijk uit om je creativiteit er op los te laten.

Klik hier om te bestellen

Adidas x Rita Ora Stan Smith