NIKE ONTHULD DE NIEUWE ROSHE TWO

De release van de Nike Roshe One tijdens de Olympische Spelen in Londen vier jaar geleden, heeft de wereld op z’n kop gezet. Ze waren niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Nu vier jaar en een Olympische Spelen later, komt Nike met de Roshe Two! De sneaker is niet radicaal verandert, maar heeft toch een paar updates gehad. De overlay van de upper loopt door op de hiel en heeft wat meer gedefinieerde randen. De tong is een sok geworden die door de overlays met laces aangetrokken kunnen worden. Tevens is de zool nog wat dikker te zijn geworden.

In eerste instantie komt de Roshe Two in zes verschillende kleurstellingen, te weten: Iguana Green, Midnight Navy and Black voor de mannen, terwijl de ladies de keuze hebben uit: Atomic Pink, Grey en Black.

De release van deze Nike Roshe Two staat gepland op 1 september.

Houd onze Facebookpagina dus goed in de gaten 😉

SHOP HIER DE NIKE ROSHE TWO >>

blog-nike-roshe-two-1

blog-nike-roshe-two-2

blog-nike-roshe-two-3

blog-nike-roshe-two-4

blog-nike-roshe-two-5

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *