ADIDAS ULTRA BOOST – OLYMPIC MEDAL PACK

Adidas dropt vandaag de Olympic Medal Pack van de Ultra Boost model. Het model is herontworpen om een hulde te brengen aan de medailles van de Olympische winnaars. Elke colorway wordt met een ingetogen, voornamelijk tonale upper met de metallic accenten op de hiel. Op de eerste plek natuurlijk de Black/ Gold colorway, met een volledige tonale upper met gouden accenten op de hiel en en gouden lace tips. Runner-up is de zilveren versie, met een upper van gevlekte grijstinten in combinatie met een zilveren hits op de hiel. Op de respectabele derde plek komt de Black / Brons Ultra Boost. Deze heeft een zwart tonale upper met bronze accenten op de hiel. Alle drie de versies worden gecomplimenteerd met een witte Ultra Boost zool, Primeknit en lederen overlays/stripes.

Wil jij jouw medaille behalen? Surf zo hard als je kan naar de onderstaande button!

RELEASE: 17.08.2016 | 09:00 CET

SHOP DE ADIDAS ULTRA BOOST – OLYMPIC MEDAL PACK HIER>>


blog-adidas-ultra-boost

blog-adidas-ultra-boost

blog-adidas-ultra-boost

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *