NIKE AIR MAX THEA ULTRA

Subtiel, eenvoudig en toch met een extravagant tintje, de Nike Air Max Thea Ultra komt in maar liefst 6 verschillende colorways, te weten: Metallic Silver, Barely Volt, Atomic Pink, Bright Crimson, Wolf Grey en Black. Een opvallend kenmerk van deze sneakers zijn de verschillende lagen die worden samengevoegd wat zorgt voor een unieke look. De Air Max Thea overtuigd ons niet alleen met het ontwerp, maar ook door zijn comfort! Zo is de sneaker voorzien van de unieke Air Max zool. Wij vinden ze in ieder geval geweldig! De officiële releasedatum van Nike staat op 8 augustus 2016 | 09:00 CET

Wil je graag deze Nike Air Max Thea Ultra bestellen?

SHOP DE NIKE AIR MAX THEA ULTRA HIER >>

Houd onze website of Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over deze exclusieve sneakers en vele anderen!

NIKE AIR MAX THEA ULTRA

NIKE AIR MAX THEA ULTRA

NIKE AIR MAX THEA ULTRA

NIKE AIR MAX THEA ULTRA

NIKE AIR MAX THEA ULTRA

NIKE AIR MAX THEA ULTRA

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *