NIKE LUNAREPIC FLYKNIT LOW

De LunarEpic Flyknit Low is één van Nike’s nieuwste modellen. De sneakers heeft een Lunarlon foam zool wat het lopen op deze sneakers werkelijk waanzinnig maakt. Verder heeft de sneaker het legendarische Flyknit bovenwerk in regenboog kleuren, die we natuurlijk kennen van de Nike Flyknit Racer Multicolor. Het maakt dat deze sneaker erg licht en ademend is en in combinatie met de Lunaron foam zool ook nog eens super comfortabel loopt. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over de nieuwe ‘Flyknit’ aanwinst binnen Nike.

De release van deze sneaker is op donderdag 4 augustus 2016 | 09:00 CET.

SHOP DE NIKE LUNAREPIC FLYKNIT LOW HIER >>

Houd onze website of Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over deze exclusieve sneakers en vele anderen!

Nike LunarEpic Flyknit Low

Nike LunarEpic Flyknit Low

Nike LunarEpic Flyknit Low

Nike LunarEpic Flyknit Low

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *