Rihanna x Puma Fenty creeper 'Camo Orange'

We zijn natuurlijk op de hoogte van de nieuwe Puma collectie met Rihanna! en wist je het nog niet? dan hierbij: Rihanna komt met een Puma Creeper Camo line waarbij er drie verschillende sneakers beschikbaar komen.

Op dit moment gaat de meeste aandacht naar het oranje paar, Rihanna Puma Fenty Creeper ‘Camo Orange’. Deze sneaker is net iets anders dan de Rihanna Fenty Creeper collectie, het hoogte punt van deze sneaker is de oranje camouflage als basis van de sneaker. De camouflage bestaat uit oranje en bruine kleuren en dat zorgt voor een echte camo uitstraling, de zool bestaat uit een dikke laag gum vanaf de voorkant tot de achterkant en een ander hoogtepunt van de schoen is het leer aan de zijkanten, bruine veters en een goud Puma logo.

De releases staat geplant op 28 juli 2016 met nog 2 andere modellen.

Nog niet genoeg van de sneaker? Hieronder staan een paar afbeeldingen van de Rihanna Puma Fenty Creeper Camo Orange.

rihanna orange

rihanna orange

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *