Diadora N.9000 ‘Pistacchio’ Flavor

Feature Boutique, dé sneakerwinkel van Las Vegas, is de samenwerking aangegaan met Diadora. De winkel had eerdere samenwerkingen met Saucony en Asics.

Voor de samenwerking met Diadora, heeft de winkel gekozen om de Italiaanse gemaakte sneaker in een Pistacchio colorway uit te brengen.

Geïnspireerd op een ijsje op een warme zomerdag, de N.9000 geeft je een zomers gevoel door de groene kleur van pistache. De klassieke loper is gemaakt in Italië en een combinatie van getrommeld en glad leer, vergezeld van soepel suède overlays en geperforeerde details. Gouden accenten sieren de top oogjes, gespikkelde tussenzool en aangepaste dual-brand borduursel op de hiel. Een volledig grafisch dessin wordt geplaatst op de zolen naast ingewikkelde overstitches op de neus. Verdere details zijn onder andere een full-grain lederen bekleding en een gum zool. De Feature x Diadora ‘Pistacchio N.9000 wordt geleverd met een bijpassende Feature sleutelhanger, evenals een extra set van veters dat meekomt in een potje dat is bedoeld om het ijs concept nog meer op te roepen.

Houd Sneakerjagers.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van deze exclusieve sneakers en vele anderen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *