Converse Chuck Taylor All Star Pro

Gisteren kondigde Converse de release van de Converse Chuck Taylor All Star Pro OP ‘Ben-G’ sneaker aan, in samenwerking met de wereldberoemde Nederlandse skateboard winkel Ben-G. De sneaker is een eerbetoon aan de mede-oprichter Benny Komala van de winkel. Dit is gebleken door het symbool op de tong, dat een kopie is van zijn ‘Sad Eyes’ tatoeage, twee strepen en een traan geplaatst op zijn wijsvinger.

Van de in 2005 opgerichte winkel behoort deze tot Amsterdams trots. Een opeenhoping van de beste namen in de branche en een ontmoetingsplek voor skate fans en creative art directors. Deze samenwerking met Converse zet hun naam nog meer op een voetstuk. De zwart leren variant met klassieke witte zool wordt opgepimpt door wit accenten en witte ‘inhammen’ net naast het teen detail. Een nieuwe hippe versie met een sterk verhaal.

Wij kunnen niet wachten, jij ook niet? Houd dan Sneakerjagers.nl in de gaten voor meer informatie!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *