Unofficial: Nike Air Max 1 Essential 'Automatic Pink'

Dames, opgelet! Deze is nog niet bevestigd, maar na de Aziatische release komt naar alle waarschijnlijkheid de Nike Air Max 1 Essential ‘Automatic Pink’ ook naar Europa! Een exacte datum is er niet, maar in de wandelgangen hebben we gehoord dat deze op zeer korte termijn verkrijgbaar kan zijn. De AM1 Essential maakt uiteraard gebruik van de kenmerkende materialen zoals leer, suède en textiel en met de ingenieuze ‘vrouwelijke’ colorway hebben ze toch weer een dikke AM1 neergezet. Uiteraard is de sneaker voorzien van alle tech snufjes zodat deze AM1 een lichtgewicht sneaker is met ademend comfort.

Houdt onze site en/of Facebookpagina goed in de gaten om deze release niet te missen!

Check hier de laatste releases van Nike

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *