BAIT x DreamWorks x Diadora N9000 “Shrek”

Na de Kung Fu panda sneaker hebben Dreamworks en Diadora een nieuwe sneaker ontworpen geïnspireerd op de oger Shrek. De tweede tranche van hun gezamenlijke lijn is voorzien van een ‘natuurlijke’ en olijfolie kleurenpalet die je aan Shrek zijn outfit zal moeten herinneren, in aanvulling op een mix van soepel premium suède, getrommeld abrikoos leer en Italiaanse -en-klare heathered canvas. In de binnenzool is een illustratie van Shrek afgebeeld wat een een extra speels detail geeft aan de sneaker. Verpakt in een limited edition box, zijn dit paar DreamWorks x Diadora N9000 ‘Shrek’ verkrijgbaar vanaf 18 juni.

Houd daarom Sneakerjagers.nl in de gaten voor deze exclusieve sneakers!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *