Adidas Superstars W Snake bite

Sorry, heren. Een van de beste Adidas Superstar sneakers van dit seizoen is alleen voor dames verkrijgbaar.

Deze premium vertolking van de Superstar komt als onderdeel van de ‘Classics Icon’ campagne Adidas Originals, voor juni en maakt gebruik van de sneaker klassieke zwart op wit Superstar kleurcombinatie met bladgoud op de tong.

Wat deze sneaker anders maakt dan andere sneakers is de slangenprint die over de gehele schoen loopt tot aan de bovenkant. Drie leren lagen zijn gebruikt voor de welbekende drie-strepen en de hiel patch. Afgemaakt zijn deze sneakers met een witte ‘shell toe’ en middenzool.

De exclusieve vrouwen Superstar 80s hebben nog geen exacte release datum maar kunnen al sneller dan verwacht gelanceerd worden. Stay up to date voor meer informatie! Binnekort verkrijgbaar via Sneakerjagers.nl

Wel is de Stan Smith variant al verkrijgbaar:

Shop hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *