Louis Vuitton Artistic Director x Nike

Louis Vuittons Artistic Director Men’s Kim Jones, deelde recent een foto van de samenwerking die gaat plaatsvinden met Nike Sportswear. Na een eerdere samenwerking met Oliver Rouesting van Balmain, was het tijd om een nieuwe collectie te ontwerpen in samenwerking met een high end merk. De collectie die is samengesteld door Kim Jones en Nike zal in juli gelanceerd worden.

Verder is er toe nu toe helaas nog weinig bekend over de samenwerking van de twee merken, alleen de flyer die Kim Jones op zijn eigen Instagram heeft geplaatst was de eerste comeout. Daarin maakt hij niet meer bekend dan nodig, de datum van van de release zal 17 juli zijn. Stay tuned via www.Sneakerjagers.nl om de speciale collectie Kim Jones x Nike Sportswear in de gaten te houden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *