De gloednieuwe mega Asics 2016 drop

Ben jij ook een die-hard fan van de Asics retro runners? Dan wordt jij zeker hyped van deze gloednieuwe zomer 2016 preview. Er zullen maar liefst 19 nieuwe colorways gedropt gaan worden deze zomer. Zelfs voor de wat meer casual ASICS fan zal er wat tussen zitten. De colorways zullen er voor mannen en vrouwen komen voor de usuals zoals de GEL -Lyte III, GEL -Lyte V, GEL -Respector en de GEL -Kayano Trainer. Ook een paar nieuwe retro geïnspireerde modellen: de GEL -Lique en GEL -Lyte Runner zullen bekend gemaakt worden. Check hierboven een paar highlights van het nieuwe zomerse pallet en stay tuned!

Binnenkort verkrijgbaar op www.sneakerjagers.nl!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *