WINNAAR LIKE & WIN ACTIE CONVERSE ALL STARS CROCHET SNEAKERS

In een filmpje hierboven maken wij (om 16:00 uur live) de winnaar bekend van onze Converse All Stars Crochet Facebook Like & Win actie in samenwerking met Donelli. Checken dus! Ben jij de winnaar? Van harte gefeliciteerd! Graag ontvangen wij je gegevens (naam, adres, postcode, plaats en e-mail adres) via een Facebookberichtje.

Niet gewonnen maar wil je deze sneakers wel graag hebben? Klik dan hier »

Natuurlijk willen wij bij deze iedereen bedanken voor alle leuke reactie’s en voor het meedoen aan onze actie. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, maar wees niet getreurd! Binnenkort hebben we weer een supergave Like & Win actie op onze Facebookpagina. Houd ons dus goed in de gaten! Een fijn weekend allemaal!!!

Groeten,
Team Sneakerjagers.nl

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *