SNEAKPEAK: PUMA & RIHANNA

Bij deze een sneakpeak van de nieuwe PUMA X Rihanna Creepers! De eerste foto’s zijn deze week al op Instagram geplaatst om een kleine impressie te geven hoe gaaf de nieuwe Puma X Rihanna collectie wordt.

Het lijkt erop dat er minstens drie nieuwe kleuren kleuren verkrijgbaar zullen zijn in deze speciale collectie. All-whithe, All-black en Forest Green met Burgundy Red zullen sowieso in de collectie te zien zijn. Zwart en groen/rood zullen beide met een suède bovenkant verschijnen. De sneakers zullen een enorm dikke zool bezitten, geïnspireerd van de punk en rockscene uit de jaren 80 en 90.

Hou onze website in de gaten voor deze te gekke release. Binnenkort verkrijgbaar via www.sneakerjagers.nl!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *