Serena Williams & NikeCourt

Tennisster Serena Williams heeft in samenwerking met Nike een 3-tal sneakers ontworpen met elk paar een uniek bloemenprint. Het Air Max 1 model heeft een ‘all-white’ colorway en aangekleed door middel van een bloemenprint bij de hiel. Deze indrukwekkende Nike Air Max 1 Ultra vertegenwoordigt haar onmiskenbare stijl met haar handtekening en het citaat ‘You are STRONG, POWERFUL and BEAUTIFUL!’ op de inlegzolen en fijn borduursel op het bovenwerk van haar favoriete bloem, de roos. De LD-1000 zal ook wit-kleuren als basis die zijn bloemendetail terug laat komen in de Swoosh. De derde sneaker van deze unieke collectie is de Flare LG die is aangekleed in de kleur Photo Blue en ook zijn bloemendetail op de Swoosh heeft.

Roland Garros is al begonnen, wat betekent dat deze unieke sneakers naar alle waarschijnlijkheid deze week verkrijgbaar zullen zijn.

Shop hier de Nikecourt Air Max 1 Ultra >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *