Adidas onthult de EQT 'Oddity Luxe' Pack

Adidas heeft zijn ‘Oddity’ lijn met een nieuwe EQT pack nieuw leven ingeblazen. De EQT Running Support ’93 en EQT Racing ’93 sneaker zijn opgewaardeerd met een keur aan luxe materialen zoals de exotische panelen van struisvogelleer, slangenleer, suede, geperforeerd nubuck en nog veel meer. De totale colorway omhelst een neutraal wit en bruin palet, waardoor de totale sneaker een luchtig gevoel krijgt. Normaal zijn de sneakers van de ‘Oddity’ collectie traditioneel een mix van felle kleuren, maar deze editie heeft een mix van unieke texturen om te schitteren. Deze Adidas EQT ‘Oddity Luxe’ Pack zal op 6 mei worden gereleases bij geselecteerde retailers en uiteraard via Sneakerjagers.nl

Shop de Adidas EQT Running Support hier >>

Shop de Adidas EQT Racer hier >>

Volg ons op Facebook en Instagram voor je dagelijkse sneakerdosis.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *