De Chuck Taylor All Star II Knit

Je wordt instant happy als je kijkt naar de nieuwe kleurrijke knit sneakers van Converse. De sneakers hebben allemaal een unieke colowway. Elk paar komt met een Lunarlon Socklining, antislip gewatteerde tongue en een micro lining van suede. Verdere details bestaan uit een volledig geborduurde All Star enkel patch en monochrome matte eyelets. Met deze schoen kun je langer lopen dan met de originele Converse, omdat de schoen ontzettend comfortabel in gebruik is. Je hele voet wordt volledig ondersteund door de Lunarlon Socklining en de gewatteerde lining rond de instap. Perfect als jouw nacht langer duurt dan gepland!

Nu te koop op natuurlijk: www.sneakerjagers.nl!

Volg ons op Facebook en Instagram voor je dagelijkse sneakerdosis.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *