Nike WMNS Air Max 1 Ultra Essential

Holy grail, origin, milestone – er zijn veel manieren om de betekenis van de Air Max 1 te omschrijven. Eén ding is zeker, de invloed van de Air Max 1 is immens. Er komen elke maand wel nieuwe releases van de Air Max 1 uit. Zo ook deze Nike WMNS Air Max 1 Ultra Essential White Pure Platinum.

De sneaker is gemaakt van leer en mesh voor duurzame comfort met extra ademend vermogen. De Phylon tussenzool met Air-unit in de hiel zorgt voor lichtgewicht schokdemping. Maar vooral de White Pure Platinum colorway maakt deze sneaker een gewild object en perfect voor de naderende zomermaanden.

Naar verwachting komt deze Nike WMNS Air Max 1 Ultra Essential White Pure Platinum volgende week uit!

Wil jij al eerste deze sneaker bestellen?
Schrijf je dan hier in >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *