CONCEPTS X NEW BALANCE 997 'NEW YORK'

Het Amerikaanse CONCEPTS komt weer met een overheerlijke New Balance Collab! De Concepts x New Balance 997 ‘New York’. De Invloeden van een vorige collab van cncpts, de ‘997 Rosé’, zijn erg terug te vinden. Dit keer is er inplaats van een 3M upper een leren upper gekozen en is de roze kleur veranderd voor een mint kleur.

New Balance staat bekend om zijn premium materialen en afwerkingen. Concepts heeft ervoor gekozen om ook deze collab een waardige premium look te geven.

De De New Balance x Concepts 997 ‘New York’ is verkrijgbaar vanaf 9 april bij Concepts zelf, in New York. Er wordt wel verwacht dat hij ook nog bij geselecteerde New Balance retailers gereleased wordt.

Volg ons op Facebook en Instagram voor je dagelijkse sneakerdosis.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *