Nike Air Max 'Vote Back' | Air Max Day 2016

26 maart 2016 is het populaire Air Max 1 model van Nike weer jarig! Het model bestaat dit jaar maar liefs 29 jaar en dat wordt ook dit jaar weer uitgebreid gevierd. De Air Max 1 was het eerste model met een ‘Visible Air Unit’. De ‘Visible Air Unit’ vond zijn weg op latere modellen, zoals de Air Max 90, Air Max 95 en de Air Max 180.

Dit jaar is er een mogelijkheid om een Air Max colorway terug te laten komen. Door middel van een vote system kan iedereen één keer per dag stemmen op zijn of haar favoriete colorway! 25 maart 2016 zal de winnaar bekend gemaakt worden. Uiteraard wint het model met de meeste likes.

Is er een colorway waarvan jij denkt dat die echt moet terug komen?
Je hebt tot 25 maart de tijd om te stemmen, dus wacht niet te lang!

Stem hier

Volg ons op Facebook & Instagram voor je dagelijkse sneakerdosis!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *