Nike Air Max 'Vote Back' | Air Max Day 2016 1212

26 maart 2016 is het populaire Air Max 1 model van Nike weer jarig! Het model bestaat dit jaar maar liefs 29 jaar en dat wordt ook dit jaar weer uitgebreid gevierd. De Air Max 1 was het eerste model met een ‘Visible Air Unit’. De ‘Visible Air Unit’ vond zijn weg op latere modellen, zoals de Air Max 90, Air Max 95 en de Air Max 180.

Dit jaar is er een mogelijkheid om een Air Max colorway terug te laten komen. Door middel van een vote system kan iedereen één keer per dag stemmen op zijn of haar favoriete colorway! 25 maart 2016 zal de winnaar bekend gemaakt worden. Uiteraard wint het model met de meeste likes.

Is er een colorway waarvan jij denkt dat die echt moet terug komen?
Je hebt tot 25 maart de tijd om te stemmen, dus wacht niet te lang!

Stem hier

Volg ons op Facebook & Instagram voor je dagelijkse sneakerdosis!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nike zet het ‘EASTER’ thema voort met nog een colorway op de Air Force 1 4

Het Nike Easter pack dat vorige week vrijdag dropte was een groot succes. het pack, onder andere de Nike Air Max 90 en de Nike Air Force 1 gingen als warme paasbroodjes over de figuurlijke internet toonbank. Echter is er nu nog een Air Force 1 colorway opgedoken die heel veel overeen komt met het Nike EASTER pack is. De sneaker heeft de perfecte kleuren voor de lente en naar alle waarschijnlijkheid verkrijgbaar vanaf eind april.

In de jaren ’80 verscheen de Air Force 1 voor het eerst. De sneaker kent veel colorways en verschillende samenwerkingen. De AF1 kwam als basketbalsneaker op de markt maar werd al snel bekend buiten het veld. Vandaag de dag is de sneaker niet meer weg te denken en heeft iedereen wel een paartje in zijn kast.

Nike WMNS Air Force 1 ’07 ‘Easter 2.0’ | CW5592-100

De Nike WMNS Air Force 1 ’07 ‘Easter 2.0’ is afgewerkt met te gekke kleuren die in het teken van pasen staan. Het wit lederen bovenwerk is afgemaakt met een pallet van verschillende kleuren. Bijvoorbeeld de mint groene lining op de outsole van de branding, de fris gele binnenvoering en de oranje gradient Swoosh. De sneaker heeft een oranje iriserende hiel patch met groene branding. Op de zijkant van de sneaker is paars mesh te zien. De Nike Air branding op de tong is tevens groen gekleurd. De metalen Nike branding aan de veters zijn ook met een iriserende look afgewerkt als finishing touch.

Een exacte releasedatum van dit toffe paartje hebben wij nog niet voor je, de sneaker zal naar verwachting eind april verschijnen bij Nike. Het prijskaartje dat aan de AF 1 Easter 2.0 hangt zal €110,- bedragen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen in de releasekalender. Als je op de hoogte wil bijven van het laatste nieuws dan kan je ons volgen op social media.


Images by: Nike

De Nike Air Max 90 Re-Craft krijgt een zomerse ‘Lime’ colorway 6

Zoals vele van jullie weten bestaat het Air Max 90 model van Nike 30 jaar. Dat Nike hierdoor groots uitpakt is ook geen nieuws, de colorways op dit model blijven maar komen. Nu zijn er officiele beelden vrijgegeven van de nieuwste Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’. Deze sneaker is inmiddels al verkrijgbaar in de US samen met de Nike Air Max 90 Re-craft’ Orange. Hopelijk worden beide colorways ook binnenkort in de EU gereleased om de AM90 ook hier die zomerse tint te geven waar wij van houden. Houd ons daarom in de gaten!

De Nike Air Max 90 is al dertig jaar oud dit jaar. In 1990 kwam voor het eerst de Nike Air Max 90 uit in de colorway, Infrared. De ontwerper van de AM90 is niemand minder dan Tinker Hatfield. Deze iconische sneaker kent veel colorways en samenwerkingen. Dit jaar zijn zelfs voor het eerst de Air Max 90 badslippers verschenen.

Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’ | CW5458-100

De Air Max 90 blijft trouw aan zijn OG roots en beschikt over de materialen die we gewend zijn van het model. Het witte mesh over toe-box, het licht grijze suede op de overlays en de zwarte lederen mudguard. Voor de kleuren van de iconische AM90 details is gekozen voor een ‘Lime’ groene colorway. Deze retro-kleuren dragen bij aan de throwback-look en maakt ook deze Air Max 90 ‘Lime’ zoals we de AM90 zo goed kennen. De midzool is wit van basis, met de ‘Lime’ kleurige Wedge en een witte Air unit. De zwarte outsole . Dit zorgt ervoor dat er genoeg balans is waardoor het een echt plaatje is.

Release info

Helaas is er voor EU geen releasedatum vrijgegeven, dus is het nog maar de vraag of ze hier ook droppen. Ze zijn in de US vanaf $120 verkrijgbaar. De Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’ is er echt voor diegene die houden van een uitdaging. De sneaker straalt dit ook allemaal uit. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Lime'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

De OG colorways van de Nike Air Zoom Spiridon Cage keren terug 24

Na de populaire release van de Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Cage, staat dit retro model weer in de spotlight. Hiermee lanceerde Nike de terug keer van het 2003 model de Nike Air Zoom Spiridon Cage. De twee colorways die zullen uitkomen zijn de ‘Varsity Red’ en ‘Silver’.

In 1996 kwam de Nike Air Zoom Alpha uit die in 1997 het stokje door gaf aan de Nike Air Zoom Spiridon. Hoewel de naam ‘Spiridon’ wel al was gebruikt op een Nike sneaker uit 1984, was de enige overeen komst de metalen Swoosh en light gewicht van sneaker. De Nike Air Zoom Spiridon had dezelfde technologie in de zool zitten, alleen was het bovenwerk van de sneaker baanbrekend, zowel als prestatie als qua stijl. In 2003 werd de Nike Air Zoom Spiridon Caged geïntroduceerd. Deze nieuwe versie van de Nike Air Zoom Spiridon had een zichtbare Air Unit die verpakt zat in een kooi.

Nike Air Zoom Spiridon

De twee colorways die gaan uitkomen zijn de ‘Varsity Red’ en ‘Silver’. Bij beide colorways is er gebruik gemaakt van grof mesh met daarover heen plastic overlays. De ‘Varsity Red’ colorway heeft een mix van rood en zilver, terwijl de ‘Silver’ colorway compleet zilver is. De jewel swoosh is bij de ‘Varsity Red’ rood gekleurd en bij de ‘Silver’ colorway silver. Onder het bovenwerk zit een witte mid en outsole.

De twee OG colorways voor de Nike Air Zoom Spiridon Cage zullen op 13 april 2020 releasen voor €140,- bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekaledner in de gaten!


Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Varsity Red'

maandag 13 april 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Silver'

maandag 13 april 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Zoom Spiridon Caged
Nike Air Zoom Spiridon Caged
Nike Air Zoom Spiridon Caged

Nike Air Zoom Spiridon Caged

Nike Air Zoom Spiridon Caged
Nike Air Zoom Spiridon Caged
Nike Air Zoom Spiridon Caged
Images by Nike