Nike Juvenate “Black/Sail”

Nike Komt weer met een rustige colorway op een model wat wij enorm waarderen. De Juvenate.

Veel merken beginnen zich al voor te bereiden op het lekkere weer wat er (hopelijk) snel weer aankomt. De Nike Juvenate staat bekend als het broertje van de Roshe One. Ze lijken ook erg veel op elkaar.

Een zwarte upper van het materiaal ‘Mesh’ is de basis van de opkomende Juvenate. Witte veters en een witte midsole maken de schoen tot één geheel. Net zoals de Roshe One is de Juvenate ‘Black/Sail’ erg comfortabel, licht en ademend.

De Nike Juvenate “Black/Sail” zal binnenkort verkrijgbaar zijn via Sneakerjagers.nl

Volg ons op Facebook voor je dagelijkse sneakernews & sneakerdosis!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *