WINNAAR LIKE & WIN ACTIE NIKE AIR MAX THEA METALLIC

In het filmpje hierboven (vanaf 16:00 uur online) maken wij de winnaar bekend van onze Nike Air Max Thea Metallic Facebook Like & Win actie. Checken dus! Ben jij de winnaar? Van harte gefeliciteerd! Graag ontvangen wij je gegevens (naam, adres, postcode, plaats en e-mail adres) via een Facebookberichtje.

Natuurlijk willen wij bij deze iedereen bedanken voor alle leuke reactie’s en voor het meedoen aan onze actie. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, maar wees niet getreurd! Binnenkort hebben we weer een supergave Like & Win actie op onze Facebookpagina. Houd ons dus goed in de gaten! Een fijn weekend allemaal.

Groeten,
Team Sneakerjagers.nl

Heb je niet gewonnen maar wil je de Nike Air Max Thea wel bestellen?
SHOP HIER >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *