WINNAAR LIKE & WIN ACTIE Nike Air Max 90 Dark Storm

In het filmpje hierboven maken wij de winnaar bekend van onze Nike Air Max 90 Dark Storm Facebook Like & Win actie. Checken dus! Ben jij de winnaar? Van harte gefeliciteerd! Graag ontvangen wij je gegevens via een Facebookberichtje.

Natuurlijk willen wij bij deze iedereen bedanken voor alle leuke reactie’s en voor het meedoen aan onze actie. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, maar wees niet getreurd! Binnenkort hebben we weer een supergave Like & Win actie op onze Facebookpagina. Houd ons dus goed in de gaten! Een fijn weekend allemaal.

Wil je de Nike Air Max 90 Dark Storm kopen?
KLIK HIER >>

Groeten,
Team Sneakerjagers.nl

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *