Nike Huarache Utility Black

De Nike Huarache Utility Black is één van de twee monotone paren van de vier Huarache’s die deel uit maken van de aankomende Unity Pack. Deze Nike Huarache Utility Black ziet er echt geweldig uit en we denken dat het de populairste uit de Pack zal zijn.

De nieuwe Utility upgrade behoudt de low-top look, de neopreen achterkant en de mesh constructie zoals op het oorspronkelijke paar. Dat is ook tevens waar de overeenkomsten eindigen. Zo zijn er op de upper witte stippen rondom de veters, is het paar gemodificeerd met een hogere tracking zool en de overlays zijn versterkt met Dynamic Flywire waardoor de sneaker beter tegen allerlei weersomstandigheden kan en hiermee ook gelijk duurzamer is. Verder heeft de sneaker een D-ring lacing (veter) systeem die verbonden zit aan de TPU hiel wrap. Dit zorgt ervoor dat de sneaker een verbeterende omsluiting fit heeft.

Benieuwd naar deze nieuwe Huarache? 15 oktober 2015 wordt deze uitgebracht en uiteraard zijn ze verkrijgbaar via Sneakerjagers.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ins and outs over sneakers? Meld je dan aan voor onze Sneakerjagers Update!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *