Kraantjepappie heeft ze: De klassieke Vans sk8-hi blue

De Vans Sk8-Hi was de eerste sneaker in de Vans collectie die de ondersteunende eigenschappen van een atletische hoge schoen combineerde met skaten. De Sk8-Hi Navy is een legendarische schoen van Vans, dit is namelijk de eerste high top skateschoen die ontworpen is om een ondersteunend gevoel te geven voor het skateboarden.

Vandaag de dag zijn ze nog steeds in hun oorspronkelijke vorm, een eeuwige klassieker, gebouwd als altijd met een stevig bovendeel van canvas / suede en een rubberen wafel zool. Geliefd dus om zijn vorm, geliefd om zijn roem. Kenners kennen hun klassiekers! Well done Kraatjepappie!

https://instagram.com/p/60tdA_MDuZ/

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *