NIKEiD Prime Fleece Sneaker Collection

Nike heeft voor de NIKEiD Prime Fleece stijl haar succesvolle fleece kleding als voorbeeld gebruikt. De Nike Tech Fleece collecties hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen dankzij het samenbrengen van de casual look van fleece en de technische expertise van het merk. Donderdag 27 augustus komt de Prime Fleece stijl exclusief beschikbaar op NIKEiD. Je kunt kiezen uit poly fleece in alle kleuren van de regenboog, of upgraden naar een speciaal ontworpen Prime Fleece voor nog meer lichtgewicht. Deze stijl komt voor 3 sneaker modellen beschikbaar, te weten: Roshe One iD, Air Huarache Run iD en de Juvenate iD.

Bestel hier

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *