Release: NikeLab Free Inneva II

Nike introduceert op 22 augustus een verrassende opvolger van de Nike Free Inneva Woven, de NikeLab Free Inneva II. Kennelijk heeft Nike besloten het ‘Woven’ in de naam van de sneaker te verwijderen.

Misschien komt het omdat de sneaker minder geweven is dan zijn voorganger, want de middenvoet wordt onderbroken door suède panelen. Deze suède panelen zijn vast geweven met draden van verschillende lengtes waardoor deze flexibiliteit en ondersteuning geven. Voor het oog ziet het er ook allemaal wat steviger uit dan de orginele Inneva. De Nike Free 5.0 buitenzool blijft intact net als de gewaxte veters. De sneaker zal in twee monochrome (zwart & wit) kleurstellingen uit komen.

Bestel hier

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *