Nicky Romero heeft ze: Nike Air Huarache White/Black

De Nike Air Huarache is een vernieuwde versie van een hardloopicoon voor alledaags gebruik met Dynamic Fit technologie. Kenmerkende details bewijzen eer aan het origineel uit ’91 van Tinker Hatfield, met onder andere een kooiconstructie om de hiel met kleurblokken en een Neopreen sleeve. Je mag nu zo langzamerhand wel stellen dat 2015 de comeback is van de Nike Air Huarache. Elke maand komt er wel een pack of een nieuwe colorway bij. Ook wordt de Nike Air Huarache steeds meer gespot aan de voeten van de hedendaagse sterren van deze wereld. DJ Nicky Romero werd afgelopen week tijdens één van zijn gigs namelijk gespot met Nike Air Huarache’s aan zijn voeten.

Protocol Crew! @sndrprotocol @hatimelkhatib @rjb_visuals @lowendthump

A post shared by nickyromero (@nickyromero) on

LOLLAPALOOZAAAA!!!

A post shared by nickyromero (@nickyromero) on

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *