Release: Adidas Originals by Pharrell Williams Supershell

Na het succes van zijn Superstar Supercolor concept dat de wereld in rap tempo veroverde, gaat Pharrell Williams onverstoorbaar door met het combineren van stijl, schoenen en statement met het adidas Originals Supershell project.

Voor deze campagne, werkt Pharrell samen met vier kunstenaars: Hedendaags New York City kunstenaar Todd James, Iraaks-Britse architect Zaha Hadid, hedendaags Japanse kunstenaar Mr. (voormalig protégé van Takashi Murakami) en New York City kunstenaar, fotograaf en directeur Cass Bird. De ‘kunstcollectie’ bestaat uit 10 Superstar sneakers. Elke kunstenaar heeft haar of zijn eigen persoonlijke creatieve flair aan de sneaker mogen geven. De sneakers komen uit in een zwart of witte colorway. De Pharrell Williams x Supershell x adidas Originals collectie zijn nu beperkt beschikbaar in verschillende regio’s over de wereld.

Bestel bij Adidas

Bestel bij Front Runner

Bestel bij Sneakerbaas

Bestel bij Wehkamp

https://www.youtube.com/watch?v=vndKuoDAGr0

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *