Van badslipper naar mode item

Tot een jaar geleden zag je ze alleen op vakantie of in de voetbal kleedkamers, maar deze zomer zijn ze helemaal terug! We hebben het over de adidas Adilette badslipper. Met een goed paar witte adidas sokken erbij ben je helemaal klaar om de straat op te gaan. Sterren als David Beckham, Snoop Dog en zelfs Facebook-oprichter Mark Zuckerberg zijn gespot met de adidas Adilette flip flops.

Naast dat de slipper op dit moment een hot item is, is deze slipper de meest comfortabele die ooit om je voet zal zitten. De wereldberoemde slipper zorgt al sinds 1972 voor relaxte, blije voeten in stijl, dankzij de comfortabele pasvorm. De vette adidas details maken het een klassieker. Dus wat draag jij vandaag naar het strand?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *