Iets om het hele weekend naar uit te kijken: Converse All Star 2

De legendarische Converse Chuck Taylor All Star wordt dinsdag 28 juli opnieuw uitgebracht.

De sneaker is al meerdere keren getweaked sinds zijn debuut in 1917, maar het is de eerste keer dat het merk een opvolger uitbrengt van de sneaker, namelijk de Converse Chuck Taylor All Star 2. Converse valt tegenwoordig namelijk onder de paraplu van het grote Nike Inc. Hiermee profiteert de sneaker dus van de beschikbare innovatie en technologie van de grote broer. Zo bevat deze Chuck Taylor All Star 2 een Nike Lunarlon inlegzool, schuimvulling op de kraag, een micro-suède voering voor ademend vermogen en nog veel meer.

Een leuke meevaller is dat alle vernieuwingen geen invloed hebben op de prijs. De nieuwe Converse Chuck Taylor All Star 2 zal naar verwachting op dinsdag 28 juli 2015 worden uitgebracht. Dan hebben we alvast iets om het hele weekend naar uit te kijken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *