Nike Air Huarache Snakeskin

Afgelopen vrijdag (10 juli 2015) was de release van de klassiek zwart- wit gemengde colorway Nike Air Huarache Snakeskin. De Huarache lijn is een tijdloze collectie die wij hebben te danken aan Tinker Hatfield. Sinds zijn debuut, hebben we veel geweldige kleurstellingen uit deze serie mogen verwelkomen en ze worden telkens weer harder!

Dit paar wordt gekenmerkt door een zwarte basis met een contrasterende witte slangenprint. Het beschikt over lederen lambrisering evenals thermoplastische materialen die flexibiliteit bieden. Het paar zit op de top van een Phylon gebaseerd witte tussenzool die zachte demping biedt onder de voeten. Er zit branding op het witte hiel band en op de tong patch. Een klassieke rubberen zool unit completeert de look van deze schoen.

Nike Air Huarache Snakeskin Black White
Kleur: Snakeskin Black White
Stylecode: 725076-002

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *