New Balance 1600DK Hybrid Microfiber Green

De New Balance 1600DK Hybrid Microfiber Green is het nieuwste donkergekleurde paar uit de Microfiber Pack die onlangs door New Balance is uitgebracht.

Deze editie is voorzien van microvezels en is grotendeels groen gekleurd. Een deel van de upper bevat contrasterende zwarte suède overlays. Aan beide zijden bevindt zich geborduurde New Balance branding. Het paar zit op de top van een gespikkeld witte ABZORB zool met een opvallend rood accent. De sneakers hebben door sneeuwboots geïnspireerde rode veters en ze zijn afgewerkt met een donkere zool unit. Ben je helemaal weg van deze sneaker of was je er al naar opzoek? Dan hebben we goed nieuws. We hebben erop gejaagd en voor je gevonden!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *