Nike Flyknit Racer Bright Citrus Blue Lagoon

De Nike Flyknit Racer Bright Citrus Blue Lagoon is de nieuwste aanwinst onder de Nike Flyknit Racer. Het is echt een beauty voor het oog! De sneaker is voorzien van een heldere citrus en blauwe lagune colorway op de gewoven bovenkant, een zwarte Swoosh op de zijkant en heeft extra branding op de lip en de inlegzool. Over het comfort hoeven we niet meer te praten, want ze zitten als gegoten. Deze onwijs gave Flyknit kunnen we weer toevoegen op ons verlanglijstje. Maar wees er wel snel bij want deze sneakers gaan, net als de eerdere releases, onwijs hard over de toonbank.

Nike Flyknit Racer Bright Citrus Blue Lagoon
Kleur: Bright Citrus/Blue Lagoon
Stylecode: 526628-800

Bestel hier

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *