Skip to content
Newsfeed

Zeven studenten creëeren eigen sneakerbeurs ‘Unboxed: The Sneaker Gallery’

8 mei 2022 18:01
Zeven studenten creëeren eigen sneakerbeurs ‘Unboxed: The Sneaker Gallery’

Zeven studenten van de Karel de Grote Hogeschool beginnen hun eigen sneakerbeurs. De jongeren studeren event- en projectmanagement en hadden geen zin meer om heel de Meir in Antwerpen af te lopen voordat ze eindelijk een leuk paar sneakers hadden gevonden.

Voor hun bachelorproef werd de opdracht gegeven om een evenement te organiseren dat goed toegankelijk is. De zeven studenten wisten al gauw wat het thema van het event moest zijn, namelijk sneakers. Als groep hebben ze de afgelopen maanden hard gewerkt om een echte sneakerbeurs op te zetten.

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei is ‘Unboxed: The Sneaker Gallery’ te bezoeken in de Blikfabriek in Hoboken, België. Tijdens het evenement zijn er resellers aanwezig en zullen er ook customizers zijn. Zo kan jij in één grote oogopslag bekijken welke schoenen er zijn.

Naast sneakers bewonderen zijn er ook andere activiteiten te beleven. Er is een workshop waar jij leert hoe je schoenen kan personaliseren, maar er is ook een styliste aanwezig die jou handige tips geeft voor een nog stijlvollere kledingkast. Om even bij te komen is er zelfs een cocktailbar aanwezig, helemaal in het thema van sneakers.

‘Unboxed: The Sneaker Gallery’ is op zaterdag 28 en zondag 29 mei te bezoeken in Hoboken in België. Scoor je tickets via de button hiernaast.