Skip to content
Newsfeed

Yohji Yamamoto en adidas presenteren de Y-3 S-GENDO RUN

11 maart 2024 11:33
Yohji Yamamoto en adidas presenteren de Y-3 S-GENDO RUN

Na de onthulling van de eerste GENDO-serie in 2022, brengen adidas en Yohji Yamamoto in 2024 de Y-3 S-GENDO RUN uit. Deze nieuwe sneaker, geïnspireerd door het verleden, maar gericht op de toekomst, is een echt bewijs van de voortdurende innovatie van het merk.

Y-3 SS24

De Y-3 S-GENDO RUN maakt deel uit van de Y-3 Spring/Summer 2024 Chapter 1 collectie, geïnspireerd op verfijnde en innovatieve werkkleding. Yohji Yamamoto staat bekend om zijn verrassende benadering van sportkleding, en deze sneaker is daar geen uitzondering op. Het ontwerp is een gedurfde uiting van creativiteit en vernieuwing.

Y-3 S-GENDO RUN
Beelden van adidas
Y-3 S-GENDO RUN

Het silhouet biedt niet alleen een stijlvolle look, maar ook ultiem comfort. Het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh, soepel suède en hoogwaardig leer, terwijl de middenzool geavanceerde technologieën van adidas combineert voor een optimale demping en ondersteuning.

Een opvallende buitenzool versterkt het ontwerp nog verder door verschillende ideeën te combineren. De bloemenprint en het visgraatprofiel bieden een boeiend contrast en vormen een brug tussen het verleden en de toekomst door hedendaagse technologieën te vermengen met klassieke elementen.

Ontdek de toekomst van sneakers met de Y-3 S-GENDO RUN, verkrijgbaar in klassiek zwart en wit op dinsdag 12 maart 2024 bij adidas. Wil je meer weten over de nieuwste sneaker releases? Neem dan een kijkje op de releasekalender van Sneakerjagers!

Y-3 S-Gendo run white
Y-3 S-Gendo run white zool
Y-3 S-Gendo run white top
Y-3 S-Gendo run white side
Y-3 S-Gendo run black
Y-3 S-Gendo run black sole
Y-3 S-Gendo run black top
Y-3 S-Gendo run black side