Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Yeezy Restock 2023

30 mei 2023 16:52
Where to cop: Yeezy Restock 2023

Vanaf 1 juni 2023 staat er een restock gepland van verschillende Yeezy-modellen, waaronder de Yeezy Boost 350 V2 en de Yeezy Slide. Deze restock is het gevolg van de overgebleven voorraad in het magazijn na de breuk tussen Ye en adidas. Een deel van de opbrengst zal gedoneerd worden aan goede doelen die zich inzetten voor mensen die mogelijk negatieve gevolgen hebben ondervonden door de controversiële opmerkingen van Ye.

Yeezy Restock 2023

Na veel en lang overleg hebben adidas en betrokkenen besloten om de Yeezy sneakers, met een marktwaarde van 1,3 miljard, toch te gaan verkopen. Dit betekent ook dat Ye een deel van de opbrengst zal ontvangen. Vanwege deze reden was adidas aanvankelijk terughoudend om de resterende sneakers opnieuw beschikbaar te stellen.

Eindelijk is het moment aangebroken, dat we een aantal paartjes kunnen gaan scoren. En het zijn niet de minste ontwerpen. De Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’ zal weer beschikbaar zijn, samen met de terugkeer van de Yeezy Slide ‘Onyx’. Perfect voor de zomer!

yeezy restock
Yeezy restock

Of wat dacht je van de Yeezy Foam RNNR ‘Ochre’? Dit model is bij iedereen bekend vanwege zijn unieke ontwerp. Met zijn opvallende uitstraling en onderscheidende stijl is dit een absolute must-have. Maar dat is nog niet alles! Want ook de Yeezy Boost 700 V2 ‘Tephra’ zal terugkeren. Genoeg om naar uit te kijken dus!

yeezy restock
yeezy restock

Where to cop

De verschillende Yeezy silhouetten zullen opnieuw in de verkoop gaan bij adidas vanaf 1 juni 2023. Wees er vooral op tijd bij, want dit zal één van de laatste mogelijkheden zijn om een paar Yeezys aan je collectie toe te kunnen voegen. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de exacte release details en last-minute veranderingen door op de buttons hieronder te klikken.

Bekijk het overzicht van alle Yeezys hieronder! Als je op één van de knoppen klikt, word je automatisch doorverwezen naar de website. Blijf onze release kalender goed in de gaten houden voor meer informatie over toekomstige releases.