Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Sporty & Rich x adidas Samba OG pack

14 juni 2023 15:00
Where to cop: Sporty & Rich x adidas Samba OG pack

Los Angeles based lifestyle brand komt samen met adidas en dropt drie colorways van het Samba OG silhouet. De sneakers verschijnen in de colorways ‘White’, ‘Cream Blue’ en ‘Blue Rush’.

Het pack dropt op 15 juni 2023 bij diverse retailers. Bekijk hier het volledige overzicht met de shops waar je het Sporty & Rich adidas Samba OG pack kunt scoren.

Sporty & Rich x adidas Samba OG l HP3354 l IE7096 l IE6975

De adidas Samba OG is terug van weggeweest. Het silhouet werd in 1949 geïntroduceerd en was speciaal ontworpen voor indoor voetbal activiteiten. Het model kwam met een platte gumzool die voor extra grip zorgde op het voetbalveld. Nu, zo’n zeventig jaar later, is het model ook naast het veld een geliefd model.

Sporty & Rich adidas Samba OG
Beeld Sporty & Rich
Sporty & Rich adidas Samba OG

In 2023 verscheen de adidas Samba OG in OG colorways en werd de sneaker gebruikt in diverse collabs. Zo kwam Walles Bonner recent met een Samba collab en gaf Pharrell Williams de sneaker diverse colorways in de Humanrace lijn. De volgende in het rijtje is Sporty & Rich.

Sporty & Rich adidas Samba OG

Sporty & Rich is een lifestyle merk uit Los Angeles. Het merk startte als een online moodboard en kreeg al snel een eigen magazine en een eigen kledinglijn. De items worden met oog op duurzaamheid ontworpen en combineren vintage looks met sportiviteit.

Sporty & Rich adidas Samba OG White
‘White’
Sporty & Rich adidas Samba OG Cream Blue
‘Cream Blue’
Sporty & Rich adidas Samba OG Blue Rush
‘Blue Rush’

De adidas Samba OG verschijnt in de colorways ‘White’, ‘Cream Blue’ en ‘Blue Rush’. Alle drie de sneakers hebben een tijdloze look en combineren de logo’s van beide merken. Op het middenpaneel verschijnen het welbekende ‘Three Stripes’ logo en is de naam Sporty & Rich geplaatst. Gouden details geven de sneakers een chique uitstraling en de gumzool geeft het pack een retro touch.

Where to cop

De Sporty & Rich x adidas Samba OG ‘White’, ‘Cream Blue’ en ‘Blue Rush’ droppen alle drie op 15 juni 2023. De tijdstippen van de release kunnen verschillen per retailer, dus bekijk goed welk tijdstip jouw favoriete shop hanteert.

Ook kun je tot morgen inschrijven bij diverse raffles om zo de sneaker te kunnen bemachtigen. Na de release zal de sneaker ook verkrijgbaar zijn bij verschillende marktplaatsen.

Sporty & Rich x adidas Samba OG 'White'

HP3354 · Prijs vanaf €143,-

Naar alle aanbieders

Sporty & Rich x adidas Samba OG 'Cream Blue'

IE7096 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders

Sporty & Rich x adidas Samba OG 'Blue Rush'

IE6975 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

Klik op de knoppen hierboven om doorverwezen te worden naar de retailer. Houd onze releasekalender in de gaten voor opkomende releases zoals deze en vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram voor meer sneaker content.