Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’

11 februari 2022 13:49
Where to cop: Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Valentijnsdag staat om de hoek en Nike heeft zich daarop voorbereid met de release van de Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’. Deze Dunk Low komt uit op zaterdag 12 februari. Nog net op tijd voor de dag die om liefde draait. Wil jij graag weten waar je deze sneakers kan scoren? Lees dan gauw verder. Wij hebben een overzicht gemaakt van de stores waar jij dit paartje kan kopen.

Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’ | DQ9324-600

De Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’ is een echte eye-catcher. De sneaker is volledig in het roze en is van mijlenver te spotten. Nike heeft de kleuren van Valentijnsdag duidelijk in deze sneaker verwerkt. Het bovenwerk van de Dunk Low is ook gemaakt van diverse materialen.

Nike Dunk Low 'Valentine's Day'
Nike Dunk Low 'Valentine's Day'

De basis van het bovenwerk van deze Dunk is gemaakt van denim. Hierdoor is de kleur van de toebox, zijkant en kraag een stuk donkerder roze dan de rest van het bovenwerk. De overlays zijn gemaakt van leer en hebben een felle roze tint. De Swoosh op dit paar steelt de show.

Nike Dunk Low 'Valentine's Day'
Nike Dunk Low 'Valentine's Day'

De Swoosh op dit paar is gemaakt van suède en heeft een doffe roze kleur. Om de Swoosh heen zit een randje gemaakt van kant wat het paar een speels effect geeft en wat nog meer bij het Valentijnsdag thema past.

Nike Dunk Low 'Valentine's Day'

De middenzool van deze sneaker is erg donker roze en lijkt zelfs bijna bruin. De buitenzool daarentegen heeft een duidelijke roze kleur.

Where to cop?

De Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’ komt op zaterdag 12 februari uit om 09:00 uur ’s ochtends. Vergeet dus niet je wekker te zetten. Het Valentijns-paartje is bij verschillende winkels te verkrijgen. Klik op de stores hieronder om de release per winkel te bekijken.

Nike
Nike
One Block Down
One Block Down
Urbanstar
Urbanstar

Raffles

Om meer kans te maken op de Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’ kan je je inschrijven voor raffles. Tijdens deze raffles worden de sneakers verloot. De raffles hieronder zijn al geopend, dus wees er snel bij. Klik op de stores hieronder om je in te schrijven en meer kans te maken.

Footpatrol
Footpatrol
Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
Asphaltgold
Asphaltgold
Sevenstore
Sevenstore
43einhalb
43einhalb

Marktplaatsen

Mocht je deze Dunk Low misgrijpen tijdens de release, maak je nog kans bij marktplaatsen zoals StockX, Klekt en eBay. De kicks zullen namelijk na de release verkrijgbaar zijn bij deze winkels. Klik op de winkels hieronder om het roze paartje te bekijken.

StockX
StockX
Klekt
Klekt
eBay
eBay

Voor een compleet overzicht van alle stores waar de Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’ te koop zal zijn, kan je op de button hieronder klikken. De sneaker komt uit op zaterdag 12 februari om 09:00 uur ’s ochtends precies. Veel succes met het scoren van dit roze paartje!

Nike Dunk Low 'Valentine's Day'

DQ9324-600 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders