Skip to content
Upcoming

Where to cop: Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ & Dunk Low ‘Magma Orange’

21 september 2022 17:09
Where to cop: Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ &  Dunk Low ‘Magma Orange’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Nieuwe colorways van de Nike Dunk Low blijven maar komen (wat we helemaal niet erg vinden). Dit keer brengt Nike niet één, maar twee colorways tegelijk uit. De volgende colorways in de rij zijn de ‘Orange Magma’ en de Retro QS ‘Argon’. Beide sneakers komen op vrijdag 23 september 2022 om 09:00 uur uit via Nike en selecte retailers en kosten je €130,-. We hebben alle retailers voor je verzameld in dit artikel om je kansen om te coppen te vergroten!

Bekijk hier alle retailers voor de Nike Dunk Low ‘Orange Magma’ en Retro QS ‘Argon’!

Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ | DM0121-400

De eerste van de twee colorways is de Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’. Zoals de naam al aangeeft is dit een QS release. QS staat voor Quickstrike, dit zijn releases die een beperktere voorraad hebben en dus moeilijker te scoren zijn. Maar geen zorgen, met behulp van ons Where To Cop artikel heb je genoeg kansen!

Nike

De ‘Argon’ colorway is een cult klassieker in de wereld van de Nike liefhebbers omdat de colorway meestal exclusief is voor Nike’s CO.JP lijn. Dat is een lijn die zich richt op de Japanse thuismarkt. De ‘Argon’ werd uitgebracht als onderdeel van de CO.JP collectie in 2001, en komt nu wereldwijd op de markt. Daarom is het ook een retro en QS release.

De sneaker heeft een leren bovenwerk dat bestaat uit een donkerblauwe basislaag met lichtblauwe overlays. De tussenzool, veters, tong, hiel en Swoosh zijn in contrasterend wit. Branding op de hiel en tong tabs verschijnen in dezelfde donkere en lichtblauwe kleuren respectievelijk. De ‘Argon’ wordt ook uitgebracht in PS en TD maten.

Nike Dunk Low ‘Magma Orange’ | DX2953-800

De andere release op dezelfde dag is de Nike Dunk Low ‘Magma Orange’. Dit is er één speciaal voor de dames! Net toen we dachten, na de honderden Dunk colorways die de afgelopen jaren zijn uitgebracht, dat we alles hadden gezien, komt Nike en verrast ons opnieuw!

Nike

De ‘Magma Orange’ is inderdaad een bijzonder paar. Het doet in de verte denken aan de zeer populaire en gelimiteerde Nike Dunk Premium Haze, ontworpen door Eric Haze, een graffitikunstenaar uit New York, in 2003. Van dat model werden slechts ongeveer 1.000 paar geproduceerd. Net als de ‘Premium Haze’ heeft de ‘Magma Orange’ een gradiëntontwerp dat doet denken aan graffiti.

Zoals eerder vermeld, heeft de ‘Magma Orange’ een graffiti-achtig gradiënt ontwerp op de kraag, hiel, middenpaneel en de teen. Bovenop de gradiënt basislaag zien we ‘Magma Orange’ overlays en de gebruikelijke witte, Nike branding op de tong en hiel.

Where To Cop? – Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ | DM0121-400

De Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ is beschikbaar vanaf vrijdag 23 september 2022 om 09:00 uur precies. Zet dus zeker een wekker als je deze speciale colorway niet wilt missen!

Klik op de onderstaande afbeeldingen om doorgestuurd te worden naar de betreffende retailers!

Raffles

De Nike Dunk Low Retro QS zal ook verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers via raffles. Raffles zijn tegenwoordig een populaire manier om sneakers uit te brengen. Voor hen die het nog niet weten: Deze werken als een soort loterij waarbij je je kunt inschrijven en op de dag van de release laten de winkels je weten of je bent uitgekozen om de schoen te kunnen kopen of niet.

Hieronder vind je een lijst met retailers die de Nike Dunk Low ‘Argon’ verloten.

Marktplaatsen

Als je de eerste release van de Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ hebt gemist, maak je dan nog geen zorgen! Er zijn verschillende marktplaatsen waar je de sneaker nog steeds kunt kopen.

Zie de lijst hieronder voor alle marktplaatsen!

Where To Cop? – Nike Dunk Low Retro ‘Argon’ PS | V2635-400

De Nike Dunk Low ‘Argon’ wordt ook in jongere kindermaten uitgebracht via Nike voor €75,-.

Where To Cop? – Nike Dunk Low Retro ‘Argon’ TD | DV2634-400

Naast de PS maat zal de ‘Argon’ ook uitgebracht worden in peutermaten zodat het hele gezin kan matchen! De prijs van het TD paar is €65,-.

Where To Cop? – Nike Dunk Low ‘Magma Orange’ | DX2953-800

Naast de ‘Argon’ hebben we de Nike Dunk Low ‘Magma Orange’ die ook op vrijdag 23 september 2022 om 09:00 uur wordt uitgebracht. Dus, nogmaals, zorg dat je je wekker zet want you’ll lose if you snooze!

Bekijk de lijst hieronder om alle verkooppunten voor de ‘Magma Orange’ te zien.

Raffles

Net als de ‘Argon’ zal ook de ‘Magma Orange’ verkrijgbaar zijn via diverse winkels door middel van verlotingen. Wil je niet vroeg opstaan? Dan zijn loterijen de manier voor jou. Je kunt je de avond ervoor inschrijven en hopen dat je gekozen wordt. Let op: Afew Store brengt de sneaker pas uit op 1 oktober 2022!

Check onderstaande lijst voor alle verlotingen.

Marktplaatsen

Mocht je je verslapen hebben EN weinig geluk hebben met de verloting, maar je wilt toch de ‘Orange Magma’ hebben, dan kunnen wij je nog steeds helpen!

Hieronder staat een lijst van alle marktplaatsen waar je de sneaker na de initiële release kunt kopen!

Nog een laatste herinnering: zowel de Nike Dunk Low ‘Orange Magma’ als de Retro QS ‘Argon’ zijn beschikbaar op vrijdag 23 september 2022 om 09:00 uur, dus vergeet niet je wekker, of wekkers als je zoals ik bent, te zetten! Anders kun je je de avond ervoor ook nog inschrijven voor de vele verlotingen en zo je kans wagen.

Met de knoppen hieronder kun je de releasepagina van elke sneaker checken, het is goed om deze in de gaten te houden voor het geval er wat retailers worden toegevoegd of verwijderd!

Nike Dunk Low Retro QS 'Argon'

DM0121-400 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro 'Argon'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro 'Argon'

DV2634-400 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low 'Magma Orange'

DX2953-800 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders

En tot slot, vergeet niet om de Sneakerjagers Instagram te checken waar we altijd release reminders posten voor de heetste releases!