Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk Low Retro ‘Plum’

19 maart 2024 11:00
Where to cop: Nike Dunk Low Retro ‘Plum’

De Nike Dunk Low Retro ‘Plum’ keert terug in 2024. De sneaker werd in 2001 gereleased als CO.JP (Concept Japan) release en verscheen in 2020 terug op de markt. Nu, ruim vier jaar later, dropt de ‘Plum’ colorway opnieuw bij diverse retailers. Bekijk hier waar je de sneaker op 21 maart 2024 kunt bemachtigen.

Nike Dunk Low Retro ‘Plum’ l CU1726-500

Nike Dunk Low Retro 'Plum'
Beeld Nike
Nike Dunk Low Retro 'Plum'

De Nike Dunk Low Retro ‘Plum’ arriveert in de klassieke kleuren waarin zijn voorganger uit 2001 in verscheen. De naam ‘Plum’ is een letterlijke vertaling van pruim, een paars fruitsoort die als inspiratie diende. Met de CO.JP serie wilde Nike in de jaren 2000 de sneakercultuur, die destijds voornamelijk in Amerika een significante rol speelde, uitbreiden naar Azië.

Nike Dunk Low Retro 'Plum'
Nike Dunk Low Retro 'Plum'

De release van de ‘Plum’ was een van de fire starters. De sneaker combineert verschillende tinten paars en rood. Het bovenwerk is van zacht suède dat de Dunk Low een chique uitstraling geeft. De tong en hiel zijn van stevig, ademend mesh. Het paar komt met rode veters die de Swoosh en buitenzool matchen.

Nike Dunk Low Retro 'Plum'
Nike Dunk Low Retro 'Plum'

Op de hiel, tong en binnenzool zijn de klassieke Nike brandings geplaatst. Perforatiegaatjes in de neus helpen de sneaker ademen. De sneaker wordt geleverd in de standaard Nike shoebox.

Where to cop?

De Nike Dunk Low Retro ‘Plum’ dropt op 21 maart 2024 om stipt 09:00 uur. Bekijk de volledige lijst met retailers hiernaast. Let op: bij veel van de shops zijn de raffles al geopend. Schrijf je snel in om kans te maken op het bemachtigen van een paar.

Mocht je de release toch gemist hebben, geen stress! De colorway zal na zijn release ook bij diverse marktplaatsen te verkrijgen zijn. In de Sneakerjagers releasekalender vind je een uitgebreid overzicht.

Nike Dunk Low Retro 'Plum'

CU1726-500 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders