Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 PRM ‘Slate Blue’

23 mei 2023 13:08
Where to cop: Nike Air Max 1 PRM ‘Slate Blue’

We kunnen wel kunnen stellen dat 2023 het jaar van de Air Max 1 is. Nike blijft ons verblijdde nieuwe colorways van het OG model en de Nike Air Max 1 PRM ‘Slate Blue’ is de volgende. De colorway zal uitkomen op 25 mei 2023 bij verschillende retailers.

Bekijk in dit artikel waar je de ‘State Blue’ kunt coppen.

Nike Air Max 1 PRM ‘Slate Blue’ | FJ0698-100

De nieuwe Nike Air Max 1 heeft een uniek design dat geheel in het teken staat van de Amerikaanse staat Oregon. In Oregon is de legendarische designer van het Air Max 1 model geboren; Tinker Hatfield.

The Beaver State, hoe het Amerikaanse gebied ook wel genoemd wordt, staat bekend om zijn bossen en natuurlandschappen. De ‘Slate Blue’ colorway verwijst hier dan ook naar door middel van de bomen die afgebeeld zijn op de hiel.

Een van de officiële kleuren van de staat Oregon is marineblauw. Deze kleur zie je dan ook terugkomen op de buitenzool, veters, Swoosh en op de overlays. De mudguards van de opvallende sneakers zijn gemaakt van ruw suède. De AM1 wordt afgemaakt door enkele rode details die de sneaker een extra pop of colour bieden.

Where to cop

De Nike Air Max 1 PRM ‘Slate Blue’ zal verschijnen op 25 mei 2023 stipt om 09:00 uur. Je kun je eigen paartje halen via verschillende retailers of via raffles, na de release zal je de Air Max 1 ook kunnen terugzien bij een aantal marktplaatsen. Bekijk hier een overzicht met alle plekken waar je jouw paartje kunt bemachtigen.

Nike Air Max 1 PRM 'Slate Blue'

FJ0698-100 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

Dit is het overzicht met alle stores waar jij de ‘Slate Blue’ kunt bemachtigen. Blijf op de hoogte met alles wat gaande is in de sneaker scene via onze sneaker nieuwspagina.